Zdrava navika zadarska je trgovina zdrave, ekološke hrane u rinfuzi. Osim hrane, u asortimanu ove simpatične trgovine možete pronaći i prirodne dodatke prehrani, prirodnu kozmetiku, začine, čajeve i čajne mješavine, bezglutenske suhe i kremaste kolače, kao i bezglutenski kruh.

Ova je zadarska trgovina prepoznatljiva po kvalitetnom i provjerenom asortimanu prirodnih proizvoda od certificiranih proizvođača. Prednost uvijek imaju domaći proizvođači, tako da na policama možete pronaći renomirana imena poput Tinkture, Sapunoteke, Malu od Lavande, Cosmel i Marikke.

Od stranih proizvođača valja izdvojiti ponudu proizvođača dodataka prehrani: Calivita, Swanson, Sangreen, Krenell, Nutrimedica, Nitrisslim, Pukka herbs i Soulfood.

Zdrava navika možda je najpoznatija po tome što je većina proizvoda dostupna u rinfuzi, što je jedan od glavnih razloga zašto je po prvi put u Zadru zdrava hrana zajedno s ostalim eko namirnicama dostupna po prihvatljivim cijenama.

U trgovinama Zdrava navika možete pronaći rješenje za probleme pada imuniteta, kao i ideje za zdravi doručak. Ukoliko ste prisiljeni prijeći na gluten free prehranu ili samo želite smanjiti unos ugljikohidrata ili prijeći na LCHF prehranu; u Zdravoj navici pronaći ćete sve što Vam treba.

S obzirom na vrijeme u kojem živimo, briga o zdravlju i stjecanje zdrave navike života od velike su važnosti. Ljubazni i educirani djelatnici Zdrave navike nastojat će Vam pomoći pri odabiru pravih proizvoda, kao i u savjetovanju.

Svoju novu omiljenu zdravu trgovinu pronađite u City Galleriji ili u sklopu Božićnog super sajma u Supernova centru. Očekuje Vas prekrasan izbor zdravih i korisnih poklona za Vas i Vaše najdraže.

Zdrava navika je odlučila ovogodišnje darivanje učiniti još čarobnijim te na proizvode koje planirate nekome darivati odobrava dodatan popust od 10% uz besplatno umatanje.
Ponude pratite na Facebooku ili webu!

Pssssst! Zdrava navika voli knjige! U trgovinama pronađite i omiljene naslove popularnih autora: Anita Šupe - LCHF kuharica, Helena Jakoliš - Zdravo i slasno, Ingrid Divković - J... li vas ego?, Ana Bučević - Safari duha, Što (ni)je ljubav, U vortexu ostvarenih želja i mnoge druge.

Vidimo se!