Boksači BK Diabolik su već puno puta pokazali koliko se kvalitetno radi u klubu, koliko su i oni sami kvalitetni, te talentirani.

Uz puno odricanja, uz puno volje, želje i htijenja, ostvaruju sjajne rezultate.

U posljednjih nekoliko dana ponovno su zauzeli postolja na natjecanjima i osvojili odličija. Pa krenimo redom.

Luka Vuksan je kao član boksačke reprezentacije odradio mečeve protiv njemačkih predstavnika na dogovorenom susretu između Hrvatske i Njemačke reprezentacije koji se održao u njemačkim gradovima Heidelbergu i Sttutgartu.

Naši boksači bili su smješteni u Olympia sportskom kampu. U prvom meču, Vuksan je po odluci sudaca boksao neriješeno sa Njemačkim predstavnikom Kazakisom. Luka je dominirao u tom meču, ali suci su ipak donijeli odluku o neriješenom ishodu.

U drugom meču protiv Nijemca Schumahera, Vuksan uvjerljivo pobjeđuje jednoglasnom odlukom sudaca.

Gabriel Marvin, kao član reprezentacije Hrvatske, sudjelovao je na međunarodnoj boksačkoj reviji na Klisu koja se održala povodom 20 godina postojanja BK " KLIS ".

Na reviji su nastupali i boksači iz Slovačke, Češke i Njemačke. Gabriel Marvin moćno pobjeđuje Slovaka Gašpara Košeca jednoglasnom odlukom suca.

Boksači Diabolika su nastupili i u Drveniku. Sudjelovali su  u susretu između njemačke, hrvatske i češke reprezentacije.

Luka Vuksan uvjerljivo pobjeđuje Nijemca Ammara Abduljabbara, a Gabriel Marvin i Teo Drašćek podjeljenom odlukom sudaca su ipak izgubili.

Marvin je prethodni dan također imao težak meč, tako da je u posljednji ušao vidno umoran. Ipak, maestralne izvedbe naših boksača.

Nadodajmo kako jeLuka Vuksan na tom turniru proglašen najboljim boksačem. Ovo su zavidni rezultati i pokazatelj su dugotrajnog, kvalitetnog i neprekidnog rada trenera i boksača.

Ove pobjede posebno vesele trenera Damira Zrilića koji je borcima posebna potpora u svakom njihovom meču unatoč bolesti sa kojom se bori.

Na ovome Diabolik neće stati, Diabolik će i u budućnosti nizati najbolje rezultate u svijetu boksa. Diabolik je ponovno opravdao status najboljeg zadarskog boksačkog kluba, a činit će to i bezbroj puta u budućnosti, najavili su iz kluba.