KAD SU AKNE OZBILJAN PROBLEM

Kozmetička ambulanta komercijalna, ali pouzdana

Foto: 057info(I.Z.)
Foto: 057info(I.Z.)

U zadarskoj bolnici već dugi niz godina djeluje Kozmetička ambulanta, koju posjećuju brojne Zadranke, koje drže do sebe, ali i roditelji i djeca s problemom sa aknama.

U ambulanti se može dobiti tretman čišćenja lica, no važno je reći da se takvi tretmani realiziraju tek nakon stručnog dermatološkog pregleda, na kojem se utvrđuje o kakvoj je koži riječ i kakav je problem u pitanju. U Kozmetičkoj ambulanti radi još medicinska sestra Ljiljana Nadinić, koja je prošla posebnu edukaciju iz kozmetologije.

– Sve što se radi, radi se po svim pravilima medicinske struke, kaže dr. Perina, te pojašnjava kako neke vrste akni traže terapiju koja je zahtjevna. 

Mnogi mladi ljudi imaju probleme s aknama, koje nerijetko utječu na raspoloženje, a ponekad uzrokuju čak i depresiju, kaže dr.med. spec. dermatologije i venerologije Jadranka Perina, voditeljica Odjela za dermatologiju i venerologiju.

Kroz Kozmetičku ambulantu dnevno u prosjeku prođe desetak pacijenata, a kako se tretmani naplaćuju, za Opću bolnicu Zadar ovaj vid usluga znači i godišnji prihod od oko 150 000 kuna.

U Kozmetičkoj ambulanti dostupni su tretmani mladenačke aknaste kože, tretmani zdrave kože bez obzira na dob, piling kiselinama, depilacije hladnim voskom, elektroepilacije itd.

 

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži Sve Komentare

Najnovije Vijesti

Najnovije Vijesti

  • Najčitanije
  • Najkomentiranije
  • Najnovije