Mario Kalpic pobjednik je Zadar Night Runa, utrke koja se sinoć održala na zadarskim ulicama. Dionicu dugu 21.097 metara iskusni polumaratonac istrčao je za 1 sat i 16 minuta, a koliko je dominantan bio pokazuje da je njegov prvi pratitelj Pavel Krcil na cilj kod Kopnenih vrata stigao četiri minute kasnije. Zadranin Nicolas Gojković stigao je treći s rezultatom 1:21:43. Kod žena najbrža je bila Ljiljana Mišlov Brkić (1:29:31), druga je bila Marijana Katić, a treća Mateja Perko.

U utrci na 10 kilometara pobijedio je Amadej Petelinšek, ispred Željka Birkića iz AŠK "Rogovo" Sv.Filipjakov i Mareka Hosndela. Kod žena najbrža je bila Tajda Španring, 2. je Petra Kovačević a 3. Marija Erslan.

Na 5 kilometara najbrži su bili Ante Živković, Ante Bakija i Marko Blaić. U ženskoj konkurenciji 1. mjesto osvojila je Katerina Ulrichova, 2. Lucija Šćur a 3. Petra Alajbeg.

Zadar Night Run jedna je od najatraktivnijih cestovnih utrka u regiji i jedini noćni polumaraton u Dalmaciji, a dobru atmosferu sinoć nije pokvarila ni kiša.