Protekli vikend te vikend prije toga održana su dva streličarska indoor WA turnira u Rijeci i Sisku, na kojima su članovi Streličarskog kluba Zadar osvojili tri medalje.

Lorena Furdi osvojila je prvo mjesto za djevojčice do 15 godina složenog luka, s ispucanih 440 krugova. Josip Šare osvojio je treće mjesto u dugom luku seniori (452 kruga), kao i Ivana Sumić među seniorkama u zakrivljenom luku, s ispucana 516 kruga.

Dražen Furdi osvojio je 4. mjesto (seniori složenog luka), Tomislav Košta također 4. (dugi luk veterani), dok je Ivica Mamut bio deveti (tradicionalni luk seniori).

- Ovim turnirom zadarski streličari potvrđuju svoju prisutnost na hrvatskoj streličarskoj sceni kako u različitim stilovima tako i u broju streličara te potvrđuju norme za nastup na državnom indoor prvenstvu koje će se održati za mjesec dana u Varaždinu. Nadamo se uspješnom nastavku streličarske indoor sezone kada se u zimskom periodu turniri održavaju u zatvorenom. Streličarski klub Zadar nastavlja kontinuirano vršiti upis i pripremu streličara za natjecanja te za amatersko rekreativnu sekciju, poručuju iz Kluba.