Prošlog vikenda u Kaštelima je održan prvi „Kaštelino kup" judo turnir na kojem je nastupilo 294 natjecatelja iz 16 klubova.

U gradskoj sportskoj dvorani Sokolana natjecalo se u uzrastu dječaka i djevojčica. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 40 natjecatelja predvođenih trenerom Antom Zankijem, Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.

Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 5 zlatnih, 5 srebrenih i 8 brončanih medalja te zauzeli peto mjesto u ukupnom poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Maša Grgas je osvojila zlatno odličje, Toma Mažer i Karlo Čanković su osvojili srebrena odlčja dok su Rio Lončarić i Antonio Kardum osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje a Šimun Kecman srebreno odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić, Lili Lončarić i Maro Mičić su osvojili zlatna odličja, Patrik Parić i Eva Grčić su osvojili srebrena odličja, a Anamaria Esperanza Lisica, Tia Perinčić, Marko Škifić, Armin Bračković, Niko Radulović i Emanuel Šapina su osvojili brončana odličja.

Za Judo klub Zadar još su nastupili: Bartol Maračić, Buljat Karlo, Marul Henjak, Tomislav Rončević, Filip Mažer, Toma Valković, Đani Šarović, Max Marković, Niko Marin, Tomislav Paleka, Adrian Burmeta, Mislav Stručić, Vito Tudorović, Ivan Zanki, Lucian Bedić, Roko Zidar Basioli, Borna Bilosnić, Matej Mašina, Andro Šarić, Lorena Dević, Natalija Parica i Petra Vujasin.