U subotu je završen tradicionalni malonogometni Božićni turnir u Biogradu. U utakmici za treće mjesto turnir su otvorile ekipe Raštane i Benkovac. Benkovac se „potrošio" u velikom derbiju polufinala protiv Biograda te su Raštane zasluženo pobjedom 4:1 osvojile treće mjesto.

U revijalnoj utakmici protiv veterana Biograda, reprezentacija okolnih sela slavila je rezultatom 4:0. Briljirao je bivši igrač Hajduka Niko Peraić , koji je postigao sva četiri gola za svoju ekipu i na kraju utakmice dobio je veliki pljesak cijele dvorane. Revijalna utakmica igrala se u spomen na tragično preminulog prijatelja MNK Torovi Luku Mihalića, kojemu je prije početka utakmice cijela dvorana minutom šutnje odala počast.

U velikom finalu sastale su se dvije najbolje ekipe domaćin Biograd I i Škabrnja. Obje ekipe imale su veliku gromoglasnu podršku svojih navijača. U prvom poluvremenu gledatelji su ostali uskraćeni za kvalitetnu igru, šanse i golove. Škabrnja je u nastavku, u tri poteza preko najboljeg igrača i strijelca turnira Kristijana Jurića, u 26. minuti povela 1 :0. Jurić je presjekao napad Biograda i bočno proigrao Bilavera , koji mu vraća loptu u šesterac pa on pogađa za 1:0. U 33. minuti Škabrnjani dolate u vodstvo 2:0, nakon što je Jurić proigrao Brkića. U posljednjih pet minuta Biograđani uvode dodatnog igrača umjesto vratara, ali rezultat se nije mijenjao.

ŠKABRNJA- BIOGRAD I 2:0
ŠKABRNJA: Š. Škara, J. Škara, K. Jurić 1, P. Jurić, I. Brkić 1, F. Škara 1, Pavičić, F. Brkić, J. Brkić, F. Bilaver 1, I. Škara. Voditelj ekipe: Marijo Ražov
BIOGRAD I: Mršić, Jurjević, Adžić - Kapitanović, B. Knez, V. Birkić, Lazarevski, Šarić, Kulaš, Popov, Nakić, Žepina, A. Birkić, T. Knez, Jurišić. Voditelj ekipe: Ivan Lukić-Iško

Najbolji igrač turnira: Kristijan Jurić - Škabrnja
Najbolji strijelac turnira: Kristijan Jurić - Škabrnja
Najbolji vratar turnira: Josip Škara - Škabrnja