Proteklog vikenda 29. 11. 2022 u Splitu je održan dalmatinski super kup, judo natjecanje na kojem je nastupilo oko 385 natjecatelja iz 21 kluba.

U dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 32 natjecatelja predvođenih trenerima Stipom Grgasom, Draganom Kneževićem i Josipom Kneževićem. Mladi Zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili četiri zlatne, šest srebrnih i sedam brončanih medalja te su u ukupnom poretku zauzeli treće mjesto.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina zlatno odličje osvojio je Max Marković. Srebrna odličja su osvojili Adrian Burmeta i Tina Krička, dok je brončano odličje osvojio Mislav Stručić

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina zlatne medalje su osvojili Tino Hromin i Mario Mrkić. Srebrne medalje su osvojili Tia Perinčić i Eva Grčić, dok su Armin Bračković, Emanuel Šapina, Lili Lončarić i Onea Jergan osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić je osvojila zlatno odličje. Duje Tudorović i Marin Katušić su osvojili srebrna odličja dok su Matej Vučić i Duje Kalmeta osvojili brončana.

Za judo klub Zadar još su nastupili Barbara Pezelj (5 mjesto), Mateo Jergan (5 mjesto), David Dragaš (peto mjesto), Tomislav Rončević,Vito Tudorović (5 mjesto), Ognjen Božović, Karlo Buljat (5 mjesto), Filip Mažer (5 mjesto), Marko Škifić, Toma Valković, Patrik Parić, Lorena Dević, Rio Lončarić, Juraj Pavlović i Greta Klarin.