Četrnaest posada Oldtimer kluba Zadar u subotu 21. svibnja nastupilo je na drugom ovosezonskom auto rallyju u organizaciji Splitskog oldtimer auto kluba (SOAK) pod nazivom Dalmacija 2022. koji se boduje za prvenstvo HROS-a. 

Klub je bio veoma uspješan osvojivši 8 pehara u različitim kategorijama. Članovi koji su sudjelovali su: Karlo Stipčević (1. mjesto u H klasi), Valentino Stipčević (1. mjesto u T klasi), Arman Bogdanić (2. mjesto u F klasi), Domagoj Praljak (2. mjesto u H klasi), Elvis Bajlo (3. mjesto u F klasi), Josip Tokić (3. mjesto u G klasi i MG klasi), Mile Jurica (4. mjesto u G klasi), Josip Švarc (4. mjesto u H klasi), Marin Pestić (6. mjesto u G klasi i 1. u "brzincu"), Ivica Čvrljak (6. mjesto u H klasi) i Boško Bjelanović (7. mjesto u H klasi). 

Sve je to doprinijelo da OTK Zadar osvoji prvo mjesto u poretku klubova! Osim natjecateljskog dijela koji se odvio na Poljudu i kroz šibensko zaleđe, sudionici su imali priliku upoznati obitelj Rakić i njihov OPG Kamena kuća koji se sastoji od niza kamenih kućica od kojih je najstarija izgrađena davne 1671. godine. 

Nakon Rijeke i Splita prvenstvo se nastavlja rallyjem u Opatiji gdje je organizator Liburnia Classic Club na kojem će Zadrani nastupiti u istom broju. Borba za prvake Prvenstva 2022. godine završit će 17. rujna i to baš u Zadru na „100 kilometara Zadra", 21. oldtimer auto rallyju.