Momčad Zadra sutra od 19 sati na Višnjiku igra zadnju utakmicu regularne sezone.

Kao gosti po drugi puta ove sezone stižu momci iz Gorice, a ujedno će to biti i susret dvaju klubova koji nošeni energijom i emocijom predsjednika KK Gorica Duška Radovića, negdašnjeg igrača Zadra, grade prijateljske odnose i postavljaju temelje suradnje i međusobnog poštivanja budućim naraštajima ovih klubova. Zadrani će osim toga u ovom susretu tražiti i povratak na pobjedničke staze kako bi se forma prije doigravanja dodatno podignula. 

- Gorica igra dopadljivu košarku, odlična je momčad, znaju igrati i imaju dobre igrače, vrte puno toga u napadu. Igrali smo tri puta već s njima ove sezone, znamo kako ih trebamo napadati i kako se braniti.  Nadam se da ćemo biti dobri i odigrati dobru utakmicu. Uvjeren sam da ćemo dići formu i biti pravi kad bude trebalo, kao i da ćemo vratiti šutersku formu koje nije bilo u posljednje vrijeme, kazao je trener Srđan Helbich.

Zadar i Gorica uz to slave i 77. te 53. rođendan Kluba te će to dodatno uveličati ovaj emotivan susret. Susret možete pratiti na HKS TV-u.