Na Skupštini koja će biti sazvana 1. lipnja KK Zadar trebao bi dobiti dva nova člana - Davora Karlovića na prijedlog HDZ-a te Sinišu Cinu Pećanca na prijedlog druge struje u Nadzornom odboru. Karlović je trebao postati nadzornik na prošloj skupštini, no do toga nije došlo zbog formalnosti oko predlaganja. S druge strane, poznati košarkaški djelatnik, trener i navijač Cino Pećanac dolazi na mjesto ispražnjeno ostavkom Ivana Sunare. Udruga veterana tako neće imati predstavnika u Nadzornom odboru, jer se nakon Sunarinog odlaska nitko od članova nije htio prihvatiti dužnosti.

Ipak, i u tako popunjenom Nadzornom odboru, koji će dobiti legitimitet za donošenje odluka, neće sudjelovati Enio Meštrović.

-Ja sam svoje rekao, prvo revizija pa onda sve ostalo. Ja nemam više ni vremena ni živaca dolaziti na sastanke pa doživljavati nove opstrukcije i odugovlačenja. Kad se provede revizija, mogu me zvati, kaže Meštrović.

Predsjednik Nadzornog odbora Ante Rubeša potvrdio nam je kako bi Karlović i Pećanac trebali ući u sastav Nadzornog odbora. Da bi on imao legitimitet on je morao potpisati odluke sa Skupštine koja je prošlog puta prekinuta, jer se time broj članova smanjio s 9 na 7. Također, odrađen je razgovor s vodstvom udruge Grad košarke, koja će članstvu predložiti nekoliko osoba iz javnog života za koje će moći glasati. Tako bi se svih sedam mjesta, a iskažu li sponzori interes za radom u klubu, sastav će se moći širiti.

- U Statut ćemo unijeti promjene da Nadzorni odbor više ne treba sudjelovati u odabiru trenera, kao što više nije nadležan za omladinski pogon, jer je to stvar struke. Umjesto toga, dodat će se kako NO osim predsjednika Uprave mora odobriti i odabir sportskog direktora.

Do 1. lipnja je svega tridesetak dana, ali i dospijeće još jedne plaće za igrače i sportsku zajednicu za koju neće biti gradskih sredstava, završnica prvenstva, turbulencije u Gradskom vijeću i političkom životu... Pitanje je što će i koliko donijeti promjene Statuta i sastava Nadzornog odbora u tom trenutku.