Iz KK Zadar najavili su zabavni program kojeg pokreću na svojim domaćim utakmicama, očito kao najnoviji potez marketinškog direktora Tonija Jeričevića da vrati inters za košarkaške utakmice na Višnjik,

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U ponedjeljak, 18. travnja u 18 sati, KK Zadar igra pretposljednju utakmicu AdmiralBet ABA lige za ovu sezonu protiv ekipe Studentskog centra Derby iz Podgorice. Ulaz za djecu mlađu od sedam godina bit će besplatan tako da obitelji ponedjeljak mogu provesti u obiteljskom okruženju. Košarkaški klub Zara demonstrirat će košarkaške elemente između četvrtina, a na poluvremenu nas očekuje nagradna igra „Pogodi tricu i odi na pizzu." Sretnog "tricaša" čeka pizza odmah nakon utakmice u omiljenom zadarskom restoranu Pizzara.

U utorak, 26. travnja u 20 sati, na rasporedu je utakmica HT Premijer lige za prvaka između KK Zadar i KK Split. 

- Tog dana Košarkaški klub Zadar također slavi svoj 77. rođendan pa ćemo se na poluvremenu simbolično slikati s rođendanskom tortom koju će nam napraviti obrt za proizvodnju slastica Cukarin. Tvrtka Cromaris osigurati će nagradna iznenađenja, a Malta darovni dućan poklanja i majice s kojima ćemo nagraditi najglasnije navijače u dvorani. Nakon slikanja s tortom nastavljamo s nagradnom igrom u kojoj treba pogoditi tricu da bi se osvojilo pizzu. Košarkaške demonstracije između četvrtina odraditi će Škola košarke Zadar, a u goste će nam doći i zadarska pjevačica Marta Hut koja će nam otpjevati hrvatsku himnu, najava je iz kluba.

U suradnji sa školama košarke Zadarske županije KK Zadar će do kraja ove natjecateljske sezone provoditi akciju kroz koju će se predstaviti škole košarke Zadarske županije. 

- Cijeli zabavni program napravljen je isključivo na volonterskoj bazi svih pojedinaca koji će pokloniti svoje vrijeme, znanje, rad i proizvode. Zahvalnica će im biti uručena u skladu s novim programom pod nazivom "Prijatelji brenda KK Zadar". Program za cilj ima nagraditi svih koji svojim radom populariziraju brend KK Zadar i nesebično doprinose zajednici u kojoj žive, poručili su iz kluba.