Nakon što su izabrani odlukom direktora Košarkaškog kluba Zadar Željka Žilavca, u nedostatku legitimnog Nadzornog odbora, danas su javnosti predstavljeni novi sportski direktor Zvonimir Ridl te voditelj marketinga i odnosa s javnošću Toni Jeričević.

Kao bivši profesionalni košarkaš koji je pet sezona proveo igrajući za KK Zadar, Ridl je istaknuo kako se te funkcije prihvatio iz ljubavi prema ovom klubu. Svjestan je kako situacija u klubu nije idealna, ali vjeruje kako se klub može vratiti tamo gdje mu je i mjesto i to preko omladinskog pogona.

- Zadar je godinama osvajao na domaćim igračima, s možda dva-tri pojačanja sa strane da pripomognu. To je jasan znak, s obzirom i na financijsku situaciju i sve, da naglasak stvarno mora biti na omladinskom pogonu iz kojeg mi moramo dobivati kvalitetne igrače i osvajati trofeje, naglasio je Ridl.

Za novog voditelja marketinga i odnosa s javnošću naglasak treba biti na web shopu. Jeričević je obećao uvesti nove, cjenovno prihvatljivije artikle te dodao da će, ako to bude potrebno, redizajnirati web shop. Za njega kao i Ridla nova funkcija je čast.

- Zadru želim dati najproduktivnije godine svog života. Koliko je to pametno, ne znam, ali kako mi to kažemo - mi smo luđaci, bit ćemo prvaci, poručio je Jeričević.

Obojica su se zahvalila direktoru Žilavcu na ukazanom povjerenju.

- Vjerujem da ćemo trudom i radom postići određene rezultate. Za sve treba vremena pa tako i za to, poručio direktor KK Zadar na današnjoj konferenciji za medije.