U 4. kolu HT Premijer lige košarkaši Sonik Puntamike gostuju u Dubravi kod Furnira.
Treća je ovo gostujuća utakmica Zadrana koji nakon tri kola imaju pozitivan omjer pobjeda i poraza (2-1).

U prošlom kolu Puntamičani su u Jazinama slavili protiv Hermesa, dok je momčad Furnira doživjela visok poraz od Škrljeva.

- Pobijedili su Osijeka kući i na toj utakmici odigrali stvarno dobro, u Sinju kod Alkara su posustali u zanimljivoj završnici, a u posljednjem kolu su poraženi kod Škrljeva. Činjenica je da se radi o dobroj momčadi i dobrim igračima koji možda trenutno svi nisu u najboljoj formi, no sigurno je da doma igraju puno bolje nego vani. Čeka nas teška utakmica. Mi smo odradili dobar tjedan nakon Hermesa i optimistično idemo u novu utakmicu. Nadam se da ćemo dobro stanje s treninga znati preslikati i na utakmici. U fokusu su svi igrači osim Jakova Vladovića koji je propustio i susret protiv Hermesa, rekao je ususret gostovanja u Dubravi trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić. 

Kapetan Dino Palčić naglašava značaj pobjede Sonik Puntamike u 1. kolu HT Premijer lige kod Škrljeva.

- Ta je utakmica pokazala da znamo odigrati dobro i na gostovanju, a ne samo doma. Što se Furnira tiče, posljednje tri sezone smo s njima odigrali sedam, osam egal utakmica i do zadnjeg trenutka se nije znalo tko će u tim susretima slaviti. Riječ je o jako dobroj ekipa koja je dovela nekoliko pojačanja, između ostalih i Mislava Brzoju. Naravno, neće biti lako, puni su samopouzdanja, najavljuju pobjedu. Smatram da imamo velike šanse za pobjedu posebno ako nametnemo naš ritam i igru koji nas krase od početka sezone.

Utakmica Furnir - Sonik Puntamika igra se u petak, 9. studenoga s početkom u 19:30 sati uz izravan prijenos na HKS-TV-u i Hrvatskom radiju Zadar.