Boksački klub Ares iz Zadra zaključio je još jednu uspješnu godinu. Boksači su nastupali na mnogim međunarodnim turnirima i prvenstvima, a organizirani su i javna tribina, boksački kamp kao i druge aktivnosti.

BK Ares ovu sezonu osvojio je 13 državnih medalja od čega dva zlata , šest srebra i pet bronci te ukupno u prve dvije sezone kluba ima 21 medalju s državnih prvenstava. Na PH za mlađe uzraste bili su najbrojniji klub u Hrvatskoj s 13 boksača i osvojenih 10 medalja, dok su na PH za ml. seniore i žene boksali s jednim boksačem i dvije cure te osvojili tri medalje.

Zadarski boksači bili su i dio hrvatske reprezentacije, pa je tako Luka Bukvić u ožujku s Mađarima osvojio srebrno odličjem Roko Bukvić nastupio je u travnju na turniru Hrvatske, Srbije i Mađarske, a u lipnju su Aresovi boksači predstavljali reprezentaciju u njemačkom Vilingenu na jakom međunarodnom turniru Black Forest cup. Aresovci su pobjeđivali Nijemce, Izraelce, Ukrajince i osvojili jedno zlato i srebro. Do kraja godine nastupili su na međunarodnim turnirima u Mađarskoj i Zagrebu.

BK Ares je organizirao prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete u Zadru od 10. do 15. prosinca. Treninzi su se održavali dva puta dnevno, od utorka do subote, dok su se javni sparinzi održali u nedjelju u 11 sati, gdje su zaljubljenici u boks mogli vidjeti mlade boksače na djelu.

U sljedećoj godini natjecateljskoj grupi pridružit će se još novih mladih boksača, a klub će također organizirati javne tribine, aktivnosti, radionice, boksačke kampove, turnire...