Članovi KSV Zadar u sastavu Bruna Huljev, Matej Nevešćanin, Lora Magaš, Mikula Miočić i trener Marko Sutlović predstavljali su hrvatsku reprezentaciju u skokovima u vodu na jakom europskom natjecanju u njemačkom Aachenu. Na natjecanju su nastupali skakači iz devet zemalja: Španjolske, Turske, Rusije, Hrvatske, Velike Britanije, Ukrajine, Nizozemske, Češke te domaćina Njemačke.

Ovo je sedmo izdanje natjecanja pod nazivom Ulla Klinger Cup. Najjače je to europsko natjecanje za kadete i jedno od jačih za juniore.

Matej Nevešćanin je u konkurenciji 25 skakača osvojio drugo mjesto sa daske 1m, dok je sa daske 3m osvojio šesto mjesto. Ovom medaljom Hrvatska je nakon nekoliko godina "posta" ponovno osvojila medalju na ovom prestižnom natjecanju.

Vrlu blizu medalji bila je juniorka Bruna Huljev koja je odličnom izvedbom sa daske 3m osvojila četvrto mjesto u konkurenciji 22 skakačice. Prije posljednjeg skoka Bruna je zauzimala treće mjesto koje joj je na kraju izmaklo za samo dva boda. Sa daske 1m Bruna je osvojila 12. mjesto u konkurenciji 24 skakačice.

Kadetkinja Lora Magaš sa daske 1m osvojila je 8. mjesto u velikoj konkurenciji od 37 skakačica. Sličan rezultat postigla je sa daske 3m gdje je osvojila 10. mjesto u brojnoj konkurenciji.

Kadet Mikula Miočić osvojio je 9. mjesto sa daske 3m i 10. mjesto sa daske visine 1m. Ovo je za Mikulu prvo veliko međunarodno natjecanje na kojem je predstavljao Hrvatsku. Mikula je time ostvario solidan rezultat sa novim, jakim skakačkim programom.

Iduće natjecanje na kojem nastupaju članovi KSV Zadar je Alpe Adria koje će se održati u Trstu od 6. - 8. prosinca.