U Splitu je 25. svibnja održano prvenstvo Dalmacije u atletici za mlađe i starije kategorije. Pod vodstvom trenera Ivice Šole, Predraga i Tomislava Saratlije, te trenerice Katarine Gašparović nastupilo je ukupno 32 atletičara Atletskog športskog kluba Zadar. Zadrani su postigli izvrsne rezultate osvojivši ukupno 15 medalja, od čega šest zlatnih, pet srebrnih i četiri brončane.

U konkurenciji mlađih kadetkinja naslov prvakinje Dalmacije osvojila je odlična Enea Nikpalj koja je na 200 m prepone istrčala izvrstan rezultat 30,80s što je njen novi osobni rekord, a tim rezultatom izbila je na tablicama Hrvatskog atletskog saveza na 2. mjesto među preponašicama. Štafeta AŠK-a Zadar na 4x60 m u sastavu: Iva Grbić, Mare Mijolović, Katarina Madžar i Enea Nikpalj osvojila je 3. mjesto s rezultatom 33,99 s.

Među mlađim kadetima naslov prvaka Dalmacije je osvojila štafeta Ašk- a Zadar na 4x60 m trčeći u sastavu Luka Stipić, Ivan Adžić , Alvaro Novaković i Emilio Pucar s rezultatom 33,85 s. Brončane medalje i treća mjesta su osvojili Alvaro Novaković na 60 m s rezultatom 8,51 s što je njegov novi osobni rekord , te Emilio Pucar na 200 m s rezultatom 28,50 s što je također njegov novi osobni rekord.

U konkurenciji kadetkinja naslove prvakinja Dalmacije su osvojile Veronika Šokota u bacanju koplja (500 g) s najboljim hicem od 44,59 m, što je njen novi osobni rekord u ovoj disciplini te novi klupski rekord za kadetkinje s težinom koplja 500g. Anita Odžaković u bacanju kugle (3 kg) također je osvojila naslov prvakinje Dalmacije bacivši odmah u prvoj seriji 10,50 m i pri tome postigla svoj novi osobni rekord. Zlatnu medalju osvojila je i Sara Kailber u utrci na 100 m prepone s rezultatom 15,95 sekundi što je njen novi osobni rekord. Srebrne medalje su osvojile Ana Smokrović u skoku u vis s preskočenom visinom od 158 cm, čime je za točno 1cm više postigla svoj novi osobni rekord. Anita Odžaković je u bacanju diska (1 kg ) osvojila drugo mjesto s 27,52 m. Štafeta Ašk-a Zadar trčeći u sastavu Sara Kailber, Ivana Srzentić, Ana Smokrović i Hana Tudor s rezultatom od 52,38 s je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. U disciplini na 100 m prepone srebrnu medalju je osvojila i Ivana Srzentić s rezultatom od 16,30 s.

U konkurenciji kadeta naslov prvaka Dalmacije je osvojila štafeta AŠK-a Zadar trčeći u sastavu: Đani Peričić, Marko Miočić, Ivano Mikolić i Domagoj Brodar s vrlo dobrim rezultatom 52, 40 s. Srebrnu medalju u skoku u dalj osvojio je Domagoj Brodar s 5,60 m, te na 100 m s izvrsnim rezultatom od 12,03 s što je njegov novi osobni rekord. Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Đani Peričić u skoku u dalj s 5,14 m.