U sklopu 4. kola kvalifikacija, hrvatska rukometna reprezentacija danas je u krcatoj Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku pobijedila Srbiju i osigurala plasman na Europskom prvenstvu 2020 koje će se održati u Beogradu. Kauboji su dominirali tijekom cijele utakmice koja je završila rezultatom 27:23. 

Čelni čovjek Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, koji je danas dobio novi četverogodišnji mandat, zahvalio se Zadranima na fantastičnoj atmosferi i gostoprimstvu. 

- Ne možete igrati loše u ovakvoj atmosferi, istaknuo je Grahovac. 

S tribina u svom rodnom gradu igrače je bodrio i bivši rukometni reprezentativac Ivan Ninčević. 

- Teško je biti s druge strane, ali došlo je vrijeme za to. U Zadru je prekrasno i ne govorim to zato što sam iz Zadra, imali smo veliku podršku uvijek kad smo ovdje igrali, istaknuo je Ninčević u live prijenosu za HRT.

Atmosferom je bio dirnut i trener reprezentacije Lino Červar. 

- Navijači nam cijeli dan dolaze, a još su i ostali duže u dvorani. Toliko strasti i ljubavi su nam pokazali danas i jučer na trgu, ono je bilo posebno. Nemam riječi kojima bi zahvalio Zadru na gostoprimstvu.

Navijačima su na "atmosferi koja se pamti" zahvalili i kapetan momčadi Domagoj Duvnjak te ostali igrači, a publiku je pohvalio i izbornik Srbije Nenad Peruničić ističući kako bi volio imati ovakvu atmosferu na svakoj utakmici.


View on YouTube