Brojni novinari i snimatelji koji su jutros došli na Višnjik kako bi popratili predstavljanje novog pojačanja Zadra Glena Davisa ostali su razočarani kada su shvatili kako Amerikanca na njoj neće biti. Desetak minuta prije, kada je sportski direktor Branimir Longin krenuo u hotel po Davisa, ispostavilo se da je ovaj bolestan.

- Glen ima sitnih zdravstvenih problema, čini se da je riječ o crijevnoj virozi. Očigledno su jet lag i nova prehrana kumovali njegovom zdravstvenom stanju pa ćemo predstavljanje morati odgoditi za drugi dan, rekao je voditelj press službe Ante Župan.

S obzirom na zdravstveno stanje očigledno je da će večerašnji trening (otvoren za navijače od 19.15 sati), kao i sutrašnja utakmica protiv Cedevite, proći bez najatraktivnijeg igrača.

- Na poziciji centara smo nekako i najtanji, što je Cedevita dobro koristila u našoj nedavnoj utakmici u Laktašima. Ipak, nadamo se da ćemo taj nedostatak nadoknaditi s manjim brojem izgubljenih lopti i boljom koncentracijom u važnim momentima utakmice, rekao je trener Zadra Aleš Pipan.

Što se tiče dojma iz sinoćnjeg treninga, trener kaže:

- Davis me je iznenadio i u boljem je stanju nego sam očekivao. Odradio je skoro cijeli trening, pokazao je veliki repertoar znanja, zna sve tajne ispod koša, o njemu ne treba ni pričati. Trebat će mu malo da se uigra i da stekne dodatnu snagu kroz treninge.

U momčad se zato vraća Mario Little, koji je odradio cijeli tjedan pod punim opterećenjem.

- To je velika stvar za nas, važan je igrač, vjerujem da će to pokazati već sutra.