Iz Košarkaškog kluba Diadora - Entuzijasti izvjestili su javnost da su pokrenuli web shop:

Dok drugi godinama pričaju i najavljuju, zadarska Diadora ostvaruje pa je od danas jedini košarkaški klub u Hrvatskoj s vlastitim web shopom!

Iako formalno i vremenski ne postoji dugo, KK Diadora je organizacijski već na razini izvan hrvatskih sportskih okvira - od web stranice i shopa, komunikacije putem društvenih mreža i novih grafičkih standarda, do potpune transparentnosti financija, procesa sastavljanja momčadi i organizacije međunarodnog FIBA-inog 3x3 turnira.

Plod je to predanog i napornog rada sportskih volontera i Entuzijasta koji su u samo četiri mjeseca postojanja ostvarili sve zacrtane projekte od kapitalnog značaja za daljnji razvoj i funkcioniranje.

Nakon organizacijski i igrački najkvalitetnijeg uličnog turnira u Zadru, red je došao na službene klupske stranice i webshop.

Od danas u njemu svi zainteresirani mogu postati članovi Kluba, a uz službenu opremu KK-a Diadora kasnije će se moći pronaći i ostali sportski asortiman budućeg tehničkog sponzora.

Članstvom se ostvaruje pravo odlučivanja po principu 1 član - 1 glas, a KK Diadora postaje Klub u vlasništvu svojih članova.

O KK-u DIADORA:

KK Diadora osnovan je od grupe košarkaških Entuzijasta u svrhu promicanja sportskih
vrijednosti i vraćanja statusa košarci kakvog Zadar zaslužuje. Klub starog zadarskog naziva čije je ime nosio i brončani olimpijski osmerac, Diadora, krenuo je s radom na osnivačkoj skupštini u ponedjeljak, 26. ožujka 2018.