Agencija S event organizira predavanje i radionicu iz područja sportske psihologije za sportaše, trenere, roditelje i sve zainteresirane na temu "Mit ili istina: Samopouzdanje u sportu ili imaš ili nemaš?".

Predavanje će se održati u utorak 7. ožujka 2017. godine s početkom u 17 sati u Press centru Sportskog centra Višnjik.

Predavanje u trajanju od sat i pol vremena održat će sportske pshilologinje Vedrana Radić Brajnov, prof. Nataša Stefanovski, prof. uz pomoć zadarskih kolega.

Stručni tim psihologa Split- Nataša Stefanovski i Vedrana Radić Brajnov

Nataša i Vedrana su sportske psihologinje, žive i rade u Splitu. Članice su Stručnog razreda za psihologiju sporta pri Hrvatskoj psihološkoj komori. Sportskom psihologijom se bave od 2004. g. na području Splitsko-dalmatinske županije. Na psihološkoj pripremi sportaša, kroz individualne i grupne oblike rada, rade sa sportašima različitih sportova: streljaštvo, vaterpolo, nogmet, tenis, judo, taekwondo, jedrenje, ragbi, gimnastika, košarka...

Osim rada sa sportašima provode edukacije i radionice s trenerima. Održavaju javna stručna predavanja za sportaše, trenere i roditelje sportaša. Provode istraživanja i objavljuju stručne radove iz područja psihologije sporta. Putem medija promoviraju psihologiju sporta i važnost psihološke pripreme sportaša. Rad sa sportašima i trenerima predstavlja im zadovoljstvo i osobni užitak. Vole raditi kao tim, kako kroz psihologiju sporta tako i kroz rekreativno bavljenje badmintonom.

Sudjelovanje na predavanju/radionici je besplatno.