Zadar je tijkom utakmice protiv Cibone u srijedu u prvom poluvremenu ostao bez tri igrača. Ozlijedili su se Lovro Mazalin, Jakov Vladović i Lovre Bašić.

Dan uoči puta tijekom kojeg će Zadar odigrati dvije utakmice, protiv Hermesa u subotu 4. ožujka u Zagrebu (A1 liga) i Karpoša u Skoplju u ponedjeljak 6. ožujka (ABA liga) situacija se nije bitno popravila.

Vladović i Mazalin sigurno propuštaju ove utakmice dok će lijećnički tim u ovom kratkom vremenu pokušati osposobiti Lovru Bašića.

Do kraja ABA lige ostala su još dva kola, Zadar, Mornar i MZT imaju po osam, a Krka sedam pobjeda. Zadnje mjesto znači oproštaj od lige.

- Tu smo di jesmo. Idemo dalje ovakvi kakvi smo. Hermes? To su uvijek nezgodna gostovanja i teško se pripremiti za tu utakmicu pogotovo nakon ovakvog trošenja protiv Cibone.   Slijedi Karpoš. Neće biti lako. Ostali smo bez igrača koji igraju na lopti. Tu će se Franke, Brzoja, Kovačević i Ramljak morati trošiti u ulogama koje nisu njihove prirodne. Na kraju ostaje utakmica s Olimpijom. To je ključ, poručio je trener Zadra Aramis Naglić.