Igokea je formu uhvatila u pravo vrijeme, pred kraj sezone kada se raspodjeljuju mjesta na Final Fouru NLB lige ili u europskim kupovima.

Momčad iz Aleksandrovca je u velikoj seriji od četiri uzastopne pobjede te pet u zadnjih šest utakmica. U 2011. ih je na svim frontovima porazio jedino Zagreb. Trener Slobodan Klipa bez ustezanja najavljuje borbu za završni turnir i poručuje da u Zadar u nedjelju (17 sati) dolazi po pobjedu.

"Idemo po pobjedu. Na početku natjecanja prva želja nam je bila izboriti ostanak, a kada smo to ostvarili ambicije su nam se promijenile. Ako je to moguće, želimo ostvariti što više pobjeda i zauzeti što viši plasman. U dobroj smo formi i želimo nastaviti u istom ritmu", kazao je Klipa pred utakmicu sa Zadrom.

Sedam kola prije kraja Zadar zaostaje pobjedu za Zvezdom i ima lošiji omjer. Svaki sljedeći poraz značio bi da iduće sezone Jadranska liga po prvi put od osnivanja neće imati Zadrane među članovima.

"Zadar je u lošoj poziciji posebno nakon poraza od Crvene zvezde i sigurno je da imaju imperativ pobjede koja može produžiti nadu. Ne pružaju partije kakve se od njih očekuju i zbog toga su pod velikim pritiskom koji mi moramo pokušamo iskoristiti", dodaje Klipa koji očekuje da će mučna atmosfera koja vlada na Višnjiku biti prednost njegove ekipe.

"Domaćin će biti pod pritiskom koji može biti dobar po njih ako ekipa reagira na pravi način. Međutim, dosad se pokazao kao kontraproduktivan. Problem po njih je i to što imaju nekoliko novih igrača, a nisu imali vremena za uigravanje. Sve to ćemo pokušati iskoristiti".