U ožujku je u Poliklinici Marin Med održana akcija kojom su liječnici učinili posebnim Dan žena i pretvorili ga u mjesec žena.

Tako su sve naše sugrađanke za narudžbu na UZV dojki u istom terminu dobile i besplatan UZV štitnjače.

Radi velikog odaziva iz Poliklinike Marin Med su najavili produžetak akcije i na travanj. Tako će u travnju uz plaćeni UZV dojki sve pacijentice u istom terminu dobiti besplatan UZV abdomena. Navedene UZV pretrage će obavljati zadarskim pacijenticama dobro poznati radiolog, bivši šef odjela radiologije Opće bolnice Zadar, dr. Damir Kasap.

U ožujku je u Marin Medu otvorena i ambulanta za ortopediju i traumatologiju. Tako će od sada jednom mjesečno Zadrani imati priliku obaviti preglede kod dva vrlo cijenjena hrvatska ortopeda.

Prof. dr. sc. Darko Antičević specijalist ortopedije, subspecijalist dječje ortopedije i doc. dr. sc. Mladen Miškulin, prim. dr. med, specijalist ortopedije i traumatologije od ožujka su dio tima Poliklinike Marin Med Zadar.

Pod vodstvom doc. dr. sc. Mladena Miškulina prim. dr. med., specijalista ortopedije i traumatologije koji je svoje stručno znanje stekao na jednoj od najboljih svjetskih klinika, Ortopedskom Institutu Rizzoli u Bologni u Italiji, zadarskim pacijentima su na raspolaganju sva najnovija dostignuća iz svijeta ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije.

Na pregled kod doc. dr. sc. Mladena Miškulina, prim. dr. med., svi zainteresirani pacijenti mogu se naručiti na telefon 023/551 111. Idući termin njegovog dolaska u Zadar je 6. travnja.

Od početka 2023. godine jednom mjesečno u Polikliniku dolazi i dr. Andrija Gelić, specijalist nuklearne medicine, subspecijalist za štitnjaču.

U sklopu priprema za novu turističku sezonu Polikliniku Marin Med Zadar su posjetili članovi Američkog veleposlanstva. Madeline L. White, Vice konzul Veleposlanstva SAD-a, zajedno s pomoćnikom za posebne konzularne poslove Oliverom Ostojićem, posjetili su zadarski Marin Med i na taj način osoblju Marin Meda približili potrebe američkih državljana kad je u pitanju zdravstvena skrb.

Iz Marin Meda su rekli da je za njih ovaj susret veoma važan jer im pomaže prepoznati potrebe pacijenata kao i prilagoditi svoju uslugu svakom pojedinom pacijentu na najbolji mogući način.

U Poliklinici su spremni za novu turističku sezonu te najavljuju otvaranje novih ambulanti kako bi bili u mogućnosti pružiti što širu i bolju uslugu Zadranima i njihovim gostima.