Od kraja travnja do kraja svibnja 2023. godine, u sklopu aktivnosti Erasmus+ projekta za cjeloživotno obrazovanje odraslih TEAPOT - Tools for Education with Artistic Perception for Open Transmission, održavat će se radionica kreativnog pisanja.

Polaznici će se na radionici upoznati sa načinima i principima kreiranja proznog teksta. U redovnim tjednim susretima polaznici će imati priliku čitati, pisati i razgovarati o napisanom. Kroz niz vježbi koje će se raditi na susretima, ali i kao zadaće između susreta, otkrit će se mnoge forme i mogućnosti teksta. Konstruktivno i inspirativno okruženje, individualni rad na tekstovima svakog polaznika u skladu s iskustvom i ciljevima, omogućit će svakom polazniku da nauči kreirati vlastiti prozni tekst. Voditelj radionice je Želimir Periš.

Besplatne radionice će se održavati četvrtkom od 18 do 19.30 h, u prostoru knjiškog kluba Knjigozemska, na adresi Rikarda Katalinića Jeretova 5. Zainteresirani se mogu prijaviti na [email protected] i/ili [email protected].