Dvoje Zadrana nastupilo je u ovotjednom izdanju popularnoga HRT-ovog kviza "Tko želi biti milijunaš?".

Otvorivši emisiju pitanjem za 2000 kuna, Zadranin Josip Batur, zaposlenik Laboratorija za nuklearne analitičke metode Instituta "Ruđer Bošković" u Zagrebu, prvoga je džokera, "zovi", iskoristio na pitanju za 8000 kuna. Trebao je odgovoriti prikazuje li Van Goghova slika "Zvjezdana noć" nebo iznad Bretanje, Burgundije, Normandije ili pak Provanse. Džoker je dijelio natjecateljevo mišljenje kako bi riječ mogla biti o nebu iznad Provanse pa je Josip spomenuti odgovor ponudio kao konačni i pogodio.

Josip je pak publiku upitao je li "velikan" Aleksandar Veliki, Darije Veliki, Herod Veliki ili Konstantin Veliki najpoznatiji pripadnik dinastije Argejaca. Publika je gotovo nevjerojatnih 100 posto glasova dala Aleksandru Velikom te pomogla natjecatelju u prelasku drugoga praga.

- Ovo se još dosad nije dogodilo, kazao je voditelj Tarik Filipović.

Posljednjega džokera, "pola-pola", upotrijebio je na 13. pitanju za 250.000 kuna. Koje su stručno ime znanstvenici 2012. godine dali rodu baršunastih pauka koji žive pod zemljom, glasilo je pitanje uz ponuđene odgovore Bobdylania, Loureedia, Eltonjohnia te Ericclaptonia. Upotrebom džokera iz suženog izbora potom su izostali Bobdylania i Eltonjohnia.
Ustvrdivši kako se zarekao da neće odustati prije pitanja za pola milijuna kuna, Josip je preuzeo rizik te je njegov konačni odgovor bio - Ericclaptonia. Ipak, rodu baršunastih pauka znanstvenici su prije jednog desetljeća dali naziv Loureedia, prema Lou Reedu, suosnivaču grupe The Velvet Underground.

Uz Tarikove čestitke za sjajan i hrabar nastup Josip je kviz napustio s iznosom od 32.000 kuna.
Pobijedivši u igri "Najbrži prst", u "vrući stolac" sjela je također Zadranka Maja Goja koja se nakon završetka studija psihologije u Zagrebu preselila u Dublin, gdje živi gotovo četiri godine. Maja je na zemljopisnom pitanju za 4000 kuna imala dvojbu, koju nije htjela otkriti gledateljima. Upotrijebila je džoker "pola-pola" te su iz ponude zaljeva koji uz Karipsko more čine Sredozemno more u Americi ispali odgovori Zaljev Massachusetts i Zaljev Santa Monica, a ostali Hudsonov te Meksički zaljev.

Točno se zatim opredijelila za Meksički zaljev, a na voditeljev upit spomenula je kako je dvojila između Zaljeva Santa Monica i odabranog zaljeva.

Natjecateljica je publiku upitala je li grad Kijev, Harkiv, Odesa ili Lavov kulturno i gospodarsko središte zapadne Ukrajine te povijesno-geografske regije Galicije. Publika je 12 posto glasova dala Kijevu, pet posto Harkivu, 35 posto glasova gradu Odesi te 48 posto glasova Lavovu. Maja je vjerovala publici i odgovorom Lavov osvojila 16.000 kuna.

Prije zvuka sirene koji je označio kraj ovotjedna game-showa, natjecateljica je točno odgovorila na pitanje za 32.000 kuna. Prethodno je upotrijebila džokera "zovi" upitavši ga je li teobromin alkaloid zbog kojeg uživamo u limunadi, čokoladi, ljutoj paprici ili papru. Osim što je eliminirao ljutu papriku, džoker u zadanom vremenu nije uspio ponuditi odgovor pa je Maja riskirala. Dala je točan odgovor da je riječ o uživanju u čokoladi. Stoga nastavlja "grijati" stolac i u sljedećoj emisiji koju otvara pitanjem za 64.000 kuna, no nažalost bez džokera.