Zadar i Cibona sutra od 20 sati na Višnjiku igrat će četvrtu utakmicu finalne serije u kojoj prednost od 2:1 ima zagrebački sastav. 

Ništa još nije izgubljeno niti nije gotovo, poruke se iz oba tabora, a hoćemo li odmah imati novog prvaka države ili će o njemu odlučivati majstorica u Zagrebu, saznat ćemo u utorak u Krešinom domu. 

- Mnogo nam je značila podrška publike i cijelog garda pred sami početak ove finalne serije. U Zagrebu smo odličnom igrom uspjeli iznenaditi Cibonu na njihovom terenu. Cibona se od tog poraza brzo oporavila, a uz to napravila je i nekoliko taktičkih promjena koje su im omogućile konstatntniji prititsak na našu prednju liniju, a s time su dobili i napadačku koncentraciju i dobili su kontrolu skoka. Uz pomoć svih članova Kluba trebamo stisnuti redove, odigrati pravu timsku košarku te na krilima publike izboriti majstoricu u Zagrebu, kazao je Tomislav Buljan.

Ulaznice su u prodaji na blagajni ŠC Višnjik od 10 sati do 18, a na dan utakmice od 10 do početka susreta. Dostupne su i putem sustava croatia-tickets.com.

Prijenos utakmice možete pratiti putem Arenasport 1 TV.