Vrijeme je da uskočite u vlak Zadar Street Food Festivala, jedinstvene manifestacije u našem gradu, koja u svom proljetnom izdanju na Puntamici donosi dobru hranu, ali i druženje i zabavu. Za one koji ovog proljeća još nisu posjetili kućice i uvjerili se u kvalitetu i raznovrsnost ponud, podsjetimo kako svoje najbolje proizvode nude Maguro restaurant & sushi bar, Hedonist, Burgers & more, Picnic mingle & fun, Feral Street Food, Papica burger house, a tu su i posebni gosti iz Zagreba - Beg`s plant based street food.

Uz standardnu ponudu pića iz programa Coca-Cole, Staropramen piva i lokalnih vina probranih na netom završenom Zadar Wine Festivalu koji i ove godine gostuje u Zadar Wine House, novost Zadar Street Food Festivala - Spring Edition je APEROL SPRITZ lounge zone.

Svakog dana do kraja tjedna osim hrane dočekat će vas i DJ. Danas od 16 sati glazbu bira DJ Domagoj, sutra su za pultom Groove Masters, a do kraja tjedna još DJ Davor, SJ Shpela i DJ Elvis. Naravno, cijeli festival protječe bez ograničenja, CVODI potvrda, maski i bez distance!

Zbog radova na Puntamici do Bamboo bara automobilom se ne može kao do sada, Ulicom Antuna Gustava Matoša, već prometnicom uz JK Uskok koja je sada dvosmjerna.