Za sve ljubitelje slastica zadarska slastičarnica Coffee&Cake definitivno je pravi izbor od samog početka jer nudi ukusne domaće kolače, torte, kekse i razne druge delicije.

Uvijek inovativni, u Coffee&Cake-u su za ove prigodne adventske dane pripremili nešto posebno i tako dodatno obogatili svoju ponudu. U sklopu manifestacije "Đir po gradu" kod njih možete uživati u raznim tortama, kao što su kikiriki i čokoladna, ali i sirove torte. Dobar odabir je i klasičan cheesecake, kao i čokoladni - Chococheese.

Iako joj je naziv „Spring", ništa manje ukusna u zimsko vrijeme nije ni ova torta od šumskog voća i bijele čokolade, kao i „Lila" - bijela čokolada, vanilija i borovnica, „Adria" - limun, mliječna čokolada, lješnjak i šlag, „Macha" - pistaccio i šumsko voće.

Uz već standardnu ponudu tiramisua, krostata od jabuke i sira, kroasana, keksa od čokolade i naranče, glavna slastičarka Kristina Jurešić osmislila je prigodnu „Zimsku tortu".

- Zimska torta je orah, badem, jabuka. Biskvit joj je od badema i oraha, a punjenje od jabuke. Omiljena je zimi i dobro ide u ovom razdoblju,predstavila je Kristina novu tortu, baš prigodnu za ovo adventsko vrijeme.

Upravo su krenuli i s prodajom božićnih keksića, i to pet vrsta - čokoladni, s narančom, raspucanci, medenjaci i vanil kiflice. Ukoliko želite nekog razveseliti ili jednostavno samo sebi zasladiti dan, možete kupiti i miks tih keksića složenih u prigodne kutije.

I keksići i torte i sve ostalo odlično se mogu kombinirati s toplom čokoladom, a Coffee&Cake ima čak pet vrsta u ponudi. Dakle, jednostavno dođite u Coffee&Cake i sami odaberite najbolju kombinaciju.