Atletski klub Biograd na Moru postigao je zapažen rezultat na atletskom Prvenstvu Dalmacije za limače, koje sodržalo prošlog vikenda u Zadru.

Treće mjesto u utrci na 60 metara za limačice 2014. godište osvojila je Tonina Šarić (11.12 sec). U vortexu je drugo mjesto u konkurenciji 2012. godište osvojila Ana Pešić (19.35 metara), a treće Mia Mikulić (2010. godište, 32,08 metara) i Patricija Pešić (2011. godište, 27,78 metara). Pobjedu u ovoj disciplini, što je bio najbolji klupski rezultat, ostvario je Ivan Pešić, koji je vortex bascio 35,37 metara.

- Ovo je za nas velik rezultat s obzirom na to da postojimo tek godinu i 6 mjeseci. Klub ima 43 aktivna člana a treninzi se održavaju aktivno 3 puta tjedno. Nevjerojatno je gledati toliko djece na jednom mjestu gdje svi dišu kao jedno. Odličan su tim svi navijaju jedni za druge. Moramo svakako pohvaliti trenera Damira Aljinovića koji zajedno s djecom na svakom treningu i natjecanju ostavi srce na terenu. Osvojenih pet medalja na natjecanju su iznad svakog očekivanja. S nestrpljenjem čekamo iduće natjecanje, poručuju iz AK Biograd na Moru.