Iza nas su utakmice razigravanja svatko sa svakim koje su donijele pregršt dobrih susreta, izvjestili su organizatori VAKANZE.

Skoko/Čeko/Vučko/Leko i Entuzijasti opravdali su ulogu laganih favorita.
U uzbudljivim utakmicama ostavili su ne tako lagane pobjede protiv ekipa Bože Sačuvaj, Mul Gray Bara i Samo plivaj.
Svakako treba napomenuti da je momčad SČVL kao debitant ekipa radi kakvih se VAKANZA ZADAR i igra.
Sportska momčad, kulturna i u pravom duhu Vakanze. I dok je jedna ovakva ekipa ,turnir će se održavati.
Predvođeni izvrsnim Lovrom Romićem zaslužuju sve pohvale za ono što prikazuju u igralištu ali i van njega.

Nesvrstani, dvostruki pobjednici opravdali su ulogu favorita ali uz puno teže utakmice i otpor svih ekipa u napetim utakmicama a u derbiju sa Skoko/Čeko/Vučko/Leko podijelili su bodove u utakmici koja je završila 7:7.

Mul Gray bar nakon početnih posrtanja ostvarili su pobjede protiv Udruge AJ(5:0) te "kvalifikacijsku" protiv ekipe Samo Plivaj(11:5).
U derbiju i super uzbudljivoj utakmici protiv SČVL poraženi su minimalno 5:4 iako je utakmica mogao otići i u drugom smjeru ali i završiti

podjelom bodova da nisu propustili 3 prilike u posljednjih 30 sekundi utakmice.
Momčad Mul Gray bara sastavljena od nekoliko prekaljenih veterana VAKANZA-e, Joška Košte i Marka Munga Maričića te mlađih snaga,braće Šunjo,Ivančeva, Basiolija i drugih, osvježenje se ovogodišnjeg turnira i pravo je zadovoljstvo vidjeti sva ta mlada i starija lica ne samo ove godine kroz sve godine koje su iza nas.
Bravo dečki!

Samo Plivaj i Bože Sačuvaj dvije su podjednake ekipe što govore i rezultati koji su im donijele isti broj bodova odnosno 4. i 5. mjesto te muđusobno razigravanje nakon kojeg ćemo dobiti četvrtog polufinalistu.

Momčad Bože sačuvaj ima priliku kao debitantska ekipa kroz repasaž doći do svojeg prvog polufinala u svojem premijernom nastupu na VAKANZA turniru.

Nesvrstani, Skoko/Čeko/Vučko/Leko i Mul Gray Bar polufinalisti su a kad im se pridruži preostali sudionik, ždrijebom će se dobiti polufinalni parovi.

Utakmica za 3. mjesto na rasporedu je u četvrtak u 17.30 a finale u 18.30.

U polufinalu i finalu, utakmice sudi debitant u toj ulozi, inače vaterpolski internacionalaca Antun Goreta za kojeg idu pohvale od velikog broja sudionika turnira i samih igrača.

Pohvala ide i za službenu osobu za zapisniČkim stolom, gdinu Danijelu Rimaniću Cuniju, koji besprijekorno vodi statistiku i zapisnik svih utakmica.

Cijeloj ekipi pridružit će se vatreni dvojac, duo fantastikus, Davor Valčić i Kapetan Bulgaria s Radija  057.

Veselimo se novim uzbuđenjima i utakmicama 13. izdanja VAKANZA ZADAR turnira.

Zajedno s našim ovogodišnjim partnerom Apios Hrvatska uz mnogobrojne nagrade pojedincima i momčadima, u petak, 29.08. na rasporedu je revijalna utakmica(18.00) kao vrhunac ovogodišnjeg izdanja VAKANZA Zadar u kojoj će se, sad već tradicionalno,susresti selekcija VAKANZA-e i Titani Cro vaterpola.