Foto dana

Za sve majke

Tražilica

Završene nagradne igre

Dijelimo dvije ulaznice za Biograd Boat Show!

Međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, 22. po redu, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., u srijedu je otvorio vrata izlagačima i posjetiteljima te će, usprkos novim okolnostima uz sve epidemiološke mjere, održati tradiciju najvećeg nautičkog sajma u Srednjoj Europi.

Sajam je zbog aktualnih prilika produžen na pet dana, do 25. listopada, a otvoreni prostor treće najveće marine u zemlji, kategorizirane s četiri sidra i svježi morski zrak jamče sigurno okruženje. Bliska suradnja i koordinacija ekipiranih profesionalnih službi društva Ilirija, s Civilnim stožerom i epidemiolozima jamči sigurnost izlagača i posjetitelja sajma.

Tradiciju najvećeg sajma plovila u Srednjoj Europi zadržana je i ove godine s 240 izlagača i gotovo izjednačenom lanjskom rekordnom broju plovila. Njemačko i slovensko skidanje ograničenja putovanja u Hrvatsku, odnosno Zadarsku županiju, znatno je uvećalo odaziv većih plovila do 20 metara te osnažilo međunarodni dolazak na sajam.

Biograd Boat Show je poznat po gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada koji jedinstveno živi uz ovaj događaj s izlagačima i gostima. Po tome je i prepoznat među članovima IFBSO, Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, čiji je zlatni član!

Zahvaljujući podršci nadležnih Ministarstava, Zadarske županije i Grada Biograda na Moru, te nastavku suradnje s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom, uz ekipiranost i trud profesionalnih službi Ilirije d.d., održan je kontinuitet nautičkog sajma Biograd Boat Show 2020 koji je od iznimnog značaja za nautičku industriju i nautički turizam, kao najkonkurentniji i najkvalitetniji vid hrvatske turističke ponude.

"Boat Show doživljaj"

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj", a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

*Ulaznice se preuzimaju na Radiju 057*

1. Nagrada: 2 ulaznice x 1

Nagradna igra traje do: 23.10.2020.
Proglašenje pobjednika: 23.10.2020.

Nagradno pitanje

Biograd Boat Show se održava...

Točan odgovor: po 22. put
Dobitnici:
Petra Tepić, Zadar, Hrvatska

Sponzor: