CNN tvrdi da su se celebrity zasitili Dubaia i da će iduću godinu odmor provesti u Lijepoj našoj. Nevjerojatno, ali istinito, filmskim je zvijezdama Dubai dosadio. Grad u pijesku na obalama Arapskog zaljeva, stvoren za bogate turiste sve je podredio zabavi, užitku i trošenju ogromnih količina novca u jednom od bezbroj najekskluzivnijih dućana na svijetu više nije "in".

Nakon Emirata zvijezde su se preselile u Maroko. Tako su prošli vikend Jennifer Aniston, Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow i Salma Hayek proveli u Marakešu na otvorenju ekskluzivnog Chopard butika u hotelu La Mamounia. Znači li to da se vrača popularno celebrity mjesto iz šezdesetih.Moguće, a uz Maroko, CNN predviđa blistavu sezonu još nekim svjetskim destinacijama. Osim Turske, Južne Afrike, Bora Bore, Kenye i Britanske Kolumbije, na prestižnom je popisu i Lijepa naša.

Kako CNN kaže: "Rat je u Hrvatskoj odavno gotov, a celebrity ponovno otkrivaju ono što su u osamdesetima svi znali. Zemlja smještena na Jadranskom moru, opasno konkurira ostalim europskim zemljama svojim prekrasnim plažama i odličnom kuhinjom, koju su već prepoznale zvijezde poput Stevena Spielberga, Gwyneth Paltrow, Roberta De Nira, Clinta Eastwooda i Sharon Stone".