Turisthotelov Zaton Holiday Resort nagrađen je još jednim međunarodnim priznanjem. Priznanje Superplatz tradicionalno je dodijeljeno na ADAC-ovoj gala večeri, održanoj povodom otvaranja najznačajnijeg europskog kamping sajma, CMT Urlaubsmesse u Stuttgartu, koji ove godine traje od 11. do 19. siječnja.

Svake godine inspektori ADAC-a prijeđu više od 135.000 kilometara ocjenjujući elemente ponude pojedinih kampova. Prema definiranom sustavu ocjenjivanja kvalitete sadržaja i usluga, nagrada se dodjeljuje kampovima koji po opsegu i kvaliteti svoje ponude te razini svojih usluga dosežu najviših 5 zvjezdica. Sama se oznaka dodjeljuje za razdoblje od jedne godine. U prilog tezi da se radi o najvažnijoj nagradi u kamping segmentu govori činjenica da je sustav ocjenjivanja koji koristi ADAC prepoznat kao standard prilikom ocjenjivanja kvalitete kampova općenito.

Veliko je ovo priznanje za Turisthotelov kamp koji na ovaj način potvrđuje status jednog od vodećih europskih kampova. Osim prestižnog priznanja Superplatz, dodijeljenog od strane najvećeg europskog automobilskog kluba, Zaton Holiday Resort je na godišnjoj skupštini još jedne prestižne kamping asocijacije, Leading Campings of Europe, potvrdio svoju poziciju člana i u 2020. godini. Usporedbe radi, postoji svega 38 kampova u Europi koji se mogu pohvaliti ovim članstvom.

Dodijeljene nagrade Zaton Holiday Resortu pokazatelj su kako se strategija ulaganja u kvalitetu i unaprijeđenje ponude ipak isplati. Izgradnjom novih smještajnih jedinica, bazenskog kompleksa, ulaganjem u infrastrukturu kampa, ugostiteljsku ponudu, sadržaje za slobodno vrijeme te hortikulturu, Zaton Holiday Resort je u posljednjih nekoliko godina doživio temeljiti makeover te se iz naselja s 3 zvjezdice preobrazio u moderan obiteljski resort s 4 zvjezdice. 

Osvojene nagrade neizostavna su motivacija u daljnjem poslovanju i odlična uvertira za nadolazeću turističku sezonu. Ovaj je uspjeh istovremeno i uspjeh za čitavu zadarsku regiju koja se time potvrđuje kao važna kamping destinacija na europskoj turističkoj karti.