Ni nakon 5 i pol sati zasjedanja novi Nadzorni odbor Podravke sinoć nije odlučio o novoj upravi te tvrtke. Sve je odgođeno za danas u podne, kada se sjednica nastavlja na nepoznatome mjestu.

Neslužbeno se doznaje da se članovi Nadzornog odbora - predstavnici države, koja u koprivničkom divu ima 25 posto udjela - nisu mogli složiti o tome hoće li novi predsjednik biti dosad spominjani Gordan Kolak, blizak ministru obrane Damiru Krstičeviću, ili Zadranina Marin Pucar, bivši direktor Zvečeva i nekadašnji član uprave Podravke. Na njegovu izboru, navodno, inzistira sam ministar državne imovine Goran Marić.
Oni se znaju iz nogometnih dana, kada je Pucar igrao u NK Zadar, a Marić je bio nogometni sudac.
Sadašnjoj upravi Podravke, na čelu sa Zvonimirom Mršićem, mandat istječe danas u ponoć. Diplomirani ekonomist Marin Pucar 2009. je na 48 sati bio jedan od dvojice upravitelja Podrave nakon što su njegove kolege uhićene. U Podravku je došao 2001. godine na funkciju direktora prodaje u mesnoj industriji Danica. Prije osam godina vodio je tvrtku na određeno vrijeme. Pucar je potom bio direktor Zvečeva, iza njega je otišao zbog završetka doktorskog studija da bi se opet vratio u rujnu prošle godine.