Tomislav Bralić i klapa Intrade u subotu u 21:30 sati održat će prvi veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji nakon popuštanja mjera prevencije koronavirusa.

Koncert je rasprodan, a zbog velike je potražnje sinoć pušteno nekoliko dodatnih ulaznica u prodaju. Vrijeme će biti dobro, a publika s nestrpljenjem očekuje njihov nastup. Ljetna pozornica u Opatiji prekrasna je kulisa za koncert, otvoreni prostor daje poseban šarm, a miris mora i prirode izvrstan su ambijent za guštanje u najvećim hitovima Intrada. Od prošlog je nastupa na Ljetnoj pozornici prošlo 6 godina, ali je koncert ostao svima u sjećanju i zbog jedinstvenog ugođaja koji daje koncertu dodatnu dimenziju.

Poznati Zadrani u 2020. slave velikih 35 godina djelovanja, a svojim angažmanom na društvenim mrežama ne dozvoljavaju publici ni trenutak mirovanja. Tako su svoje obožavatelje pitali s kojom bi pjesmom otvorili opatijski koncert, a kako je prijedloga bilo puno, sada pokušavaju otkriti način "kako s pet pjesama započeti koncert". Uvijek su vedrog duha, raspoloženi za šalu i smijeh, a to je i jedan od razloga zašto ih publika toliko silno voli i prati u stopu.

Dok traju pripreme za koncert kojem se toliko vesele, paralelno rade na novom singlu i spotu. More ih vuče k sebi pa je jedna posebna morska lokacija okosnica novog spota koji će ubrzo ugledati svjetlo dana. S novom će se pjesmom predstaviti na jubilarnom 60. Festivalu zabavne glazbe u Splitu, na kojem su proteklih godina redovito osvajali nagrade.

Tomislav Bralić i klapa Intrade željni su pjesme i svoje publike pa je subotnji provod zagarantiran. Na repertoaru će se naći njihove starije i novije pjesme koje uvijek publiku dignu na noge. Preostaje nam samo smireno dočekati subotu i uživati u spektaklu kakav samo oni znaju napraviti!