Zadranin Jure Brkljača na ovogodišnjoj se Dori predstavio s pjesmom "Hajde nazovi me" autora Miroslava Rusa.

Sinoćnjim nastupom Jure i ekipa još jednom su odigrali na kartu jednostavnosti. Proteklih dana u Opatiji, Jure je bio jedno od najtraženijih lica, što je potvrdio finalnim nastupom.


View on YouTube

- Na tragu izuzetnog uspjeha pjesme "Ne postojim kad nisi tu" s prošlogodišnje Dore, odlučili smo i ovaj puta sudjelovati. Dora nam se pokazala u promotivnom smislu dobitnom kombinacijom i sa veseljem smo i ove godine, odlučili iskoristiti pruženu priliku pjesmom "Hajde, nazovi me.". U protekloj godini Jure i ja smo se kreativno približili jedno drugome, što je rezultiralo sa pjesmom "Lipa" i čini mi se po prvim rezultatima da bi ta suradnja, mogla biti vrlo uspješna, istaknuo je Miroslav Rus.

- Sa novom pjesmom napraviti ću iskorak iz stila u kojem se dosada predstavljam. Pjesma je bržeg tempa, jednostavna i nadam se da će se svidjeti publici. Bila mi je čast i ove godine nastupiti na Dori. Svaka nova pjesma veseli me i daje jedno uzbuđenje. Ove godine, zajedno sa Miroslavom Rusom završit ću i svoj prvi studijski album, poručio je Jure.

"Hajde nazovi me" prati i video spot, snimljen na atraktivnim lokacijama zadarskog arhipelaga.


View on YouTube