U Svarogu se ovog vikenda slavi ljubav. Kao i svakog petka, zaplešite salsu s Jakovom Krželjom, a u subotu se zabava nastavlja u plesnom ritmu na "Crazy in Love - Beyonce Special" partyju!

U Nigdjezemskoj danas gostuju dva benda, Disbaja i Fried Brain. Vrata se otvaraju u 22, a bendovi počinju svirati od 23 sata. Već dan kasnije, u subotu, Nigdjezemska i Galamabuka kolektiv predstavljaju večer šarolikog sadržaja i opasnih bass vibracija. Program počinje već u poslijepodnevnim satima. U prostorijama Menze održat će se besplatna večera i projekcije filmova o soundsystem kulturi. Navečer će Nigdjezemskoj spremno čekati selektori Belly Full i Smola!

Kako i priliči povodom Valentinova, u Deja Brew pubu od 21 sat Zamba će izvoditi stare, ali i nove hitove te uz zvukove gitare pokloniti večer punu romantike i dobre glazbe! Ljubav u šarenoj GUMI slavi se DJ programom "Bitanga i princeza" i glazbom 70-ih, 80-ih i 90-ih.

Podroom će Valentinovo provesti uz Bobana Rajovića koji ondje stiže u ponoć, a u subotu će na podroomerenju glazbu puštati DJ Tomi i DJ Petrus.

Hedonist Dining&Hangout povodom Dana zaljubljenih poklanja vam svirku talentiranih mladih glazbenika koji čine Little Wing i koji će vam uljepšati večer sa svojim izvedbama najvećih ljubavnih hitova! Danas je ujedno i predzadnji dan trećeg Burgerfesta, a još uvijek možete odvažiti na #bigbosschallenge i uživati u jednom od 10 totalno hedonističkih burgera!

U restoranu Roko proslavite Valentinovo uz Shine Duo - pozovite svoje srodne duše, najbolje prijatelje, vječne ljubavi, svoje životne suputnike i omogućite im najljepši dan u godini. Harbor će večeras od 19 sati ugostiti Ivanu acustic koja će užariti atmosferu sa svojim ljubavnim repertoarom, a harborovci su priredili i poseban valentinovski meni. Već sutra, u isto vrijeme i na istom mjestu, nastupa DJ Petrus.

U nedjelju na terasu Dišpeta i Kulta Ivica Lazaneo i Josip Škiljo, a izvest će "Back2Black" - crnohumornu tematsku stand up predstavu. Show je to na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći. Show počinje u 20 sati!

Posjetitelje Berekina će u petak i subotu zabavljati Mediteran.

Zadarski karneval koji je započeo primopredajom vlasti i ključeva Grada karnevalistima, i to upravo na Dan zaljubljenih, nastavlja se ovog cijelog vikenda. Svakodnevni program događanja obuhvatit će sve najvažnije institucije i kultna mjesta uz Karnevalski bal u Kneževoj palači, plesnjak za sve generacije "Beatlesi pod maskama" u Hrvatskom narodnom kazalištu, radionicu u Gradskoj knjižnici, pa sve do partija u sv. Dominiku. Kao i uvijek, najluđi dan karnevalskih zbivanja je nedjelja, 23. veljače i velika tradicionalna karnevalska povorka na Narodnom trgu. Bit će to urnebesni spoj maštovitosti i originalnosti koji će nesumnjivo zabaviti sve prisutne.

Posebno naglašavamo dječji karneval pod nazivom Karnevalić 057, zasebni dio Karnevala redovito najviše popraćen i zapažen od strane javnosti i medija zbog velikog broja mališana koji sudjeluju u manifestaciji sa svojim maštovitim grupnim maskama. Sve detalje i program potražite na linku.

Ugodan vikend!