Klapa Puntamika objavila je novi spot u kojem je zaplovila mirnim morem Zadarskog kanala, brodeći do pjesme kojom podsjećaju da srce može sve. Stihove pjesme "More srce" napisala je Sanja Tafra, autor glazbe je frontmen i voditelj Klape Puntamika Denis Maričić Dendo, a aranžman je posložio Saša Gajić. Jure Perica potpisuje vokalni aranžman, a sve je brižno snimljeno u zadarskom studiju Music 4 life profesora Tomislava Pehara.

Video spot snimili su Eugen i Toni Kogoj iz Studija G, a suncem okupani Zadarski kanal, Riva, Kampo Kaštelo i Brodarica bili su najljepša pozornica. Monika Vojvodić, mlada hrvatska košarkaška reprezentativka i Kraljica medija na izboru Kraljice Hrvatske, svojom je profinjenošću dala poseban doprinos ovoj pjesmi.

Nakon niza velikih hitova i uspješnog prvog albuma "Tija bi te svojom zvat" u izdanju Croatia Recordsa, u kojem je plavog anđela, očiju boje lavande, onako lipu i divlju hladila velebitska bura, a milovao topli vitar i danju i po noći, preostalo je zaključiti da more srce, more, more... A kako drugačije nego - pjesmom!

Denis Maričić Dendo, na kraju, s ponosom nabraja "zadarske tiće", Ivicu Šimunića, Marija Štefanića, Marka Lovrina, Josipa Ivankovića, Juru Pericu i Edija Meštrovića, uz veseli zaključak: "E, to je klapa! Klapa Puntamika!"


View on YouTube