U dvorani Krešimira Ćosića u Višnjiku, dan poslije Valentinova, odnosno 15. veljače organizira se veliki koncert - fešta u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada Mladena Grdovića pod nazivom "Nije u šoldima sve".

Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama, surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim, američkim i australskim pozornicama i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.

Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima, a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima. Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i sa našom producentskom tvrtkom pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl na Višnjiku. Za tu prigodu pozvani su i gosti sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi. 

Iz Višnjika najavljuju pravi spektakl za koji su osigurali zvučnu i scensku vrhunsku opremu te posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače posjetitelji uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 - 13 sati) i trgovini Tisak Media (centar Supernova) i Tisak Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr. U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna. Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30.