Ni u prednovogodišnjem vikendu zabavi nema kraja. U lounge&baru Ledana ovaj petak "Sex and the City party" sa najboljim domaćim i stranim hitovima `80-`00ih, a u subotu party za sve ljubitelje tequile, "Tequila night"! Zabava oba dana počinje u 23:00 h. U Svarogu će DJ Rea puštati hip hop, r`n`b i reggaeton na "Ladies first" partyju od 22-05 h, a u subotu uživajte na "Saturday in the Club" partyju!

U Q bara ekipu 30+ očekuje disco/rock večer uz plesne hitove 70-ih i 80-ih, a vruća zabava je zagarantirana od 22 sata! U subotu ponovno i već tradicionalno pred Novu godinu sa vama je makedonski Kočani orkestar! Tradicionalna romska limena glazba zabavljati će vas sa početkom u 22:00 sati. Njihova pjesma "Siki, siki baba" korištena je kao soundtrack za film "Borat".

Dišpet je za zadnji koncertni petak u ovoj godini pripremio je koncert neponovljive Vesne Pisarović, pa će posjetitelji moći uživati uz njene bezvremenske hitove "Jutro donosi kraj", "Dolje na koljena", "Da znaš" i mnoge druge od 21:00! U Podroomu klasika - "Podroomarenje petkom" uz resident DJ-a Petrusa počinje od 1:00.

U Harbor Coohouse&Clubu ovaj vikend Dinner&Dancing, u petak uz Jet Set, a u subotu u Magic Wish. Ulaz je slobodan sa startom u 19 sati. U sklopu glazbenih večeri u pizzeriji O`Hara, nastupaju Ivana Bodrožić kao vokal i Hrvoje Alavanja na gitari. U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz uvijek dobru hranu i glazbu uživo. 

Ugodan vikend!