Ovotjedni vikend pregled započinjemo sa nečim malo drugačijim. Restoran Nostalgie, ove subote od 19 sati priređuje All you can eat Sushi večer uz DJ-a Matu Kokića. Danas možete napraviti i uvod za sutra, pa uživajte uz Fonzija i bezvremenske hitove od 21:00 h na istom mjestu.

Zabave neće nedostajati ni u Vruljici, gdje se i ove subote u Ankori održava Get Together party uz glazbu uživo. U Hedonistu vas u petak čeka DJ Mate Kokić, a u subotu Duo Borgo, s početkom u 20:00 h.

Ledanom će večeras vladati studenti na "Finally Friday Wild Wild West" party-u sa najboljim hitovima svih vremena od 23:00 h, a nakon "divljeg zapada" u subotu se možete poigrati s ledom i vatrom na "Ice&Fire" partyju sa gomilom iznenađenja i odličnom glazbom (r`n`b, house, pop, domaće...), također s početkom u 23:00 h.

U Harbor Cookhouse&Club-u, kao i do sad, proslavite petak uz Thank God It`s Friday i Jet Set, a subotu provedite uz Dinner&Dancing i Trio Spectar, oba dana s početkom u 20:00 h. U Q-baru vas očekuje koncertni petak uz Dirty Harry band sa startom u 22:00 h i najavom vrhunske rock svirke.

U pregledu vikend događanja valja spomenuti i Podroom, gdje vas u petak od 22:00 h pa sve do ranih jutarnjih sati čeka Student Unity Party- studentski party-brucošijada gdje će se za ludu atmosferu i super provod pobrinuti zagrebački DJ TWEENDECK i FAKE TWINS. U subotu je će se za ludu noć pobrinuti Dražen Zečić, a vrata kluba otvaraju se u ponoć.

Ni u srcu grada neće nedostajati zabave, pa u Varoši očekuju DJ-evi na otvorenoj terasi i coctail barom u- a gdje drugdje, nego Dišpetu i Kultu!

U Svarogu vas ovaj put čeka "Mad Mad Friday", a u subotu "Saturday in the Club" - oba dana za ljubitelje r`n`b, hip-hop-a i reaggeton-a!

U Yachting Bar-u će u subotu gostovati Petar Dragojević i Euphoria band.