Jedan od najpoznatijih DJ-a u regiji, Kristijan Molnar, nastupa ove subote u šibenskom klubu Kuglana gdje će se predstaviti u omiljenom "all night long" izdanju.

Tog beogradskog DJ-a kritičari smatraju jednim od najjačih imena na sceni elektroničke glazbe ovog dijela Europe, a u Kuglanu dolazi s odličnim preporukama promotora koji ga nazivaju "tipom koji uvijek ima recept za odlično posjećen party".

Na sceni je više od desetljeća, i to ne samo kao DJ. Njegov radio show Christallization, u kojem emitira i promovira širok spektar glazbenih žanrova, nadaleko je poznat te ga cijeni publika i struka.

U Hrvatskoj odavno ima brojnu publiku pa nije ni čudo da je resident zagrebačkog kluba Masters, a sve češće nastupa i drugdje diljem Europe, ponajviše u Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj i drugdje po starom kontinentu.

Zbog specifičnog stila sviranja i umijeća savršene prilagodbe eventima na kojima nastupa, Molnara često nazivaju kameleonom, a upravo takav predstavio se publici na dva Stereotipa, zatvaranju Dance Arene lanjskog Exita kao i na festivalima Sonus, Lovefest, Sea Dance i drugdje. Fanovi obožavaju njegov Boiler Room session u beogradskom klubu 20/44.
Molnar često nastupa s najvećim imenima elektroničke glazbe kao što su Jeff Mills, Âme, Rødhåd, Dixon, Morphosis, Roman Flügel, Black Coffee, Red Axes, Tale of Us, Rebolledo, Job Jobse, David August i mnogi drugi.

Razmetljivo je svestran, uvijek pozitivan, a za sebe kaže da je samo znatiželjan i da nas nikad neće iznevjeriti u nastojanjima da na svakom svom nastupu stvori sjajnu atmosferu u kojoj će se ugodno osjećati publika najšireg spektra.

Upravo s takvim raspoloženjem najavljuje svoju šibensku premijeru te još jednom poručuje: "U Kuglanu svakako povedite osobu koja voli plesati jer u subotu 7. travnja plesat ćemo all night long!".

Ovdje možete pročitati intervju koji je pred dolazak u Dalmaciju dao za portal ŠibenikIN.