U susret ovogodišnjoj dodjeli Oscara, udruga Mirage kreativni studio u subotu 3. ožujka organizira filmski pub kviz posvećen ovoj prestižnoj filmskoj nagradi.
Ovim putem pozivamo zainteresirane da se prijave za kviz i osiguraju svoje mjesto na "crvenom tepihu" Backstage bara na Voštarnici.
Mirage kreativni studio neprofitna je organizacija čiji je cilj doprinijeti razvoju i rastu kreativne industrije, audiovizualne umjetnosti i multimedije na području Zadra kroz edukativni program, predavanja, radionice i filmske projekcije. Organizaciju su osnovali zadarski studenti.
 - Naš cilj je okupiti ljude koji su zainteresirani za filmsku umjetnost i kreativno stvaralaštvo kroz audiovizualnu formu, te je filmski kviz samo dio naših komplementarnih djelatnosti . Početkom travnja organizirat ćemo i filmsku radionicu na kojoj će polaznici naučiti sve tehnike potrebne za kreiranje kratkometražnog filma, od snimanja, pisanja scenarija do same produkcije filma. Ovim putem pozivamo zainteresirane da nam se pridruže i prate naš rad na facebook stranici udruge, navodi se u pozivu organizatora.

Više informacija: https://www.facebook.com/miragekreativnistudio/
Fcebook Event: https://www.facebook.com/events/225879537978695/