Massimo, koji je lani, zbog velikog interesa publike održao dvostruki koncert u Arsenalu, ovog ljeta će nastupiti na Forumu.  Uz podršku Zagrebačkih solista Massimo će 12. kolovoza održati koncert uz jedinstvenu kulisu crlve. sv. Donata - jedne od najljepših pozornica u Hrvatskoj.

Od objave aktualnog albuma „1 dan ljubavi" Massimo je svojim pjesmama osvojio mnoge, izvodeći „Suze nam stale na put", „Ispod nekog drugog neba", „Kladim se na nas" ili „Ostani tu" na iznimnim pozornicama. Tri puta zaredom nastupao je na pozornici zagrebačkog Lisinskog , napunio je splitske Gripe, oduševio u Areni Varaždin kao i riječkom centru Zamet. Tim koncertima zajedničko je jedno - nastup uz Zagrebačke soliste i iščitavanje Massimovih hitova na jedan posve drugačiji način.

Kroz više od 30 godina karijere, koju obilježava čak 10 osvojenih statua Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, Massimo je imao sreću napraviti neke odlične odabire, a posljednji u nizu suradnja je sa Zagrebačkim solistima.

„Oni su solisti i kao takvi neovisni o dirigentu. Ne moraju ga gledati kako bi znali što svirati. Na neki način oni su zapravo rockeri jer mogu svirati zatvorenih očiju. I nekako sam tu osjetio da ćemo samo slušajući jedni druge moći mojoj glazbi dati jednu sasvim novu dimenziju", kazao je Massimo.

Kombinacija hitova, raskošne pozornice s jedinstvenom kulisom svetog Donata, artizam svih sudionika, ali i emocije koje će u noći 12. kolovoza osjetiti na  Rimskom Forumu, pozivnica je za ljetni koncert zadarskog zeta.