Vaterpolski reprezentativci Petar Muslim i Anđelo Šetka pozivaju na drugo izdanje glazbenog spektakla Split Beach Festivala! Atraktivni Splićani ponosni su što je upravo grad pod Marjanom domaćin ljetne party pustolovine koja nas, uz nastupe najtraženijih glazbenih i plesnih umjetnika današnjice, na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice očekuje od 6. do 8. kolovoza.

„Split Beach Festival već je svojim prvim izdanjem ostavio odličan dojam; kako na nas Splićane, tako i na brojne goste, a vjerujem da će drugo izdanje ponudu vrhunske ljetne zabave podići na još jednu višu razinu!" - izjavio je vaterpolist Anđelo Šetka i dodao : „Ovo je odličan projekt koji u Split dovodi mlade ljude na zajedničko druženje, stoga pozivam sve da posjete festival na Bačvicama, jer nas očekuje nezaboravan provod te, vjerujem, brojna nova prijateljstva."

Na prekrasnoj splitskoj pješčanoj plaži karijere su započeli brojni hrvatski poznati sportaši, a vaterpolski reprezentativac Petar Muslim rado se sjeća prvih plivanja u moru Bačvica, ali i prvih noćnih izlazaka.

«Bačvice za mene predstavljaju jedno od najljepših mjesta u mom rodnom gradu, uz koje me vežu brojna lijepa sjećanja na odrastanje, prve korake, prvo plivanje i izlaske s društvom. Iznimno mi je drago da su njihovu ljepotu prepoznale i svjetske glazbene zvijezde. Vjerujem da će odličan koncept Split Beach Festivala Grad Split učiniti još atraktivnijim i ponosnijim na svoje kvalitetne sadržaje!» - izjavio je hrvatski reprezentativac Petar Muslim.

Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu pijesak Bačvica noću će postati jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih, a tisuće rasplesanih turista iz cijeloga svijeta imat će priliku doživjeti nezaboravnu energiju DJ velikana Fedde Le Granda i švedskog DJ dvojca Dimitrija Vangelisa & Wymana, koji nastupaju u sklopu glazbeno- scenske atrakcije La Fiesta.

Ulaznice za Festival prodaju se na svim kioscima Tisak Media, putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te online putem www.ticketshop.hr .

Kako je bilo na prošlogodišnjem, premijernom izdanju pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=aHpQ7LqRVB8

www.splitbeachfestival.com