Udruga „Stihovi i Note" u suradnji s Melodija d.o.o raspisuje natječaj za 1.Dječji festival „Otočki kanarin" Kukljica 2015.

 

Na festivalu će se natjecati mladi pjevači amateri te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani talentirani pjevači u dobi od 10 do 19 god. da se prijave na audiciju koja će se održati 6.lipnja 2015 u Multimedijalnoj dvorani Općine Kukljica u 16 sati.

 


Na festivalu „Otočki kanarin" mladi će imati prilike predstaviti se publici, izraziti svoj talent izvodeći skladbe po svom izboru omiljenih hrvatskih ili stranih afirmiranih pjevača.Festival je natjecateljskog karaktera.Dodjelit će se nagrade za najbolji scenski nastup,nagrada za najbolju interpretaciju,nagrada stručnog žirija, nagrada publike i prva nagrada „Otočki kanarin".

 


Svrha i cilj ovog festivala je okupljanje djece i mladih zadarskog arhipelaga i djece i mladih s kopna, poticanje na razvijanje glazbenog izražavanja kako bi mladi svoje slobodno vrijeme oplemenili dodatnim, korisnim i zanimljivim aktivnostima na način da kroz ovaj festival razvijaju kreativne glazbene sposobnosti kroz glazbu, ples i koerografiju.

 


Dječji festival „Otočki kanarin" svaku sljedeću godinu održao bi se u drugom mjestu tj. na području Općina otoka Ugljana i Pašmana a i šire s ciljem da doprinese razvoju kulturno-zabavnih programa tijekom turističke sezone stvaranjem prepoznatljivog imidža na našim otocima.

 


Pravo na sudjelovanje imaju svi natjecatelji djeca i mladi u dobi od 10 do 19 god. a prijave za festival treba isključivo slati na e mail udruge „Stihovi i Note" stihovizdnote@gmail.com ili u inbox facebook stranice udruge „Stihovi i Note".