Program Maraschino bara 10. i 11. 6.

Petak 10.6. Ines Gotsoul & Dj Don Tom @ Maraschino bar


Ines Huskić aka. Ines Gotsoul i Dj Don Tom gostuju nam u petak!

Pjevačica božanstvenog glasa, koja je zadivila cijelu zemlju svojim nastupima u HTZ-u, te opravdala sve usporedbe s Jennifer Lopez, u petak nam priprema poseban vocal performance uz pratnju residenta zagrebačkog bara Maraschino, Dj Don Tom!!!

Za dodatno podrgijavanje atmosfere zadužene će biti atraktivne plesačice,a i mi, koji smo Vam pripremili posebno škakljivu ponudu koktela za najbolji mogući početak ljetnih tuluma!!

FREE ENTRY!!!

Info & reservations: + 385 91 321 23 23
Vaš Maraschino bar team!


Subota 11.6. Paolo Barbato @ Maraschino bar


Poznati talijanski house DJ Paolo Barbato u subotu gostuje u Maraschino baru!!

Svoju glazbenu karijeru započeo je prije 33 godine, radeći kao tehničar na lokalnoj radio stanici, da bi šest godina kasnije po prvi put zaintrigirao širi krug publike.

Svoju tehniku usavršavao je kroz godine, te pritom nastupio sa poznatim facama (Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie, Marshall Jefferson) u mnogim svjetski poznatim klubovima u Europi kao što su Fabric, Space, Magazzini Generali te Ambasada Gavioli.

Ove subote nam Paolo Barbato i Mony spremaju jos luđi nastavak tuluma u Maraschinu nakon spektakularnog proslog vikenda, a njima se pridruzuju i atraktivne plesačice te posebne cijene koktela za ovu priliku!!

FREE ENTRY!!

Info & rezervacije: +385 91 321 23 23
Vaš Maraschino bar team