ZADAR - Ovog je vikenda Omnia fitness i sport centar domaćin Zumba vikenda na kojem će vas najbolji hrvatski zumba instruktori Marina Lorencin, Davor Ilič i Matea Knez zajedno sa "Zumba-Omnia Teamom" voditi kroz vruće plesne latinoameričke ritmove kombinirajući različite plesne žanrove.

Veliko zanimanje

Ulaz je slobodan, a broj mjesta ograničen stoga se treba prijaviti na tel: 023/647 336 ili u Omnia fitness i Sport centru.

- Za sada nam ide jako dobro. Imamo sedamdesetak prijavljenih sudionika iz svih krajeva Hrvatske, ponajviše iz Istre, ali i Slavonije, Splita. Šibenika, Rijeke...Prije svega želimo se dobro zabaviti, a uz to i rekreirati, kazuje član Omnia Teama Viktor Bogut.

Zabava na prvom mjestu

Zumba vikend započinje u subotu u 16 sati u Omnia centru uz Zumba maraton, a nastavlja se u Maraschino baru uz veliki Zumba Party na kojem su dobrodošli svi. U nedjelju od 12 sati sudionici se ponovno vraćaju u Omnia fitness i sport centar gdje je na rasporedu program Crazy zumba.

Na prigodnoj konferenciji za novinare organizatori su najavili i goste iznenađenja i oblje pozitivnih vibracija aglašavajući kako je zabava uvijek na prvom mjestu.

Što je zumba?

Zumba je fitness programu koji se bazira na plesu. Dominiraju latinoamerički plesovi, no ima tu i hip hopa, street danca...U pitanju je jednostavan i atraktivan program kako za žene tako i muškarce. Najbolji primjer za to su Davor Ilič i naš Viktor, pojasnile su članice Omnia Teama Branka Vukić i Antonia Batur Valković.

Dakle, ne preostaje Vam ništa drugo nego se priključiti zabavi jer zumba je u gradu.

Program

Subota, 12. veljače

16:00 Zumba maraton
23:00 Veliki Zumba Party (Maraschino)

Nedjelja, 13. veljače

12:00 Crazy Zumba