Zadar sutra putuje u Šibenik gdje ih čeka susret 7. kola HT Premijer lige protiv Šibenke. Utakmica se igra sutra u dvorani Baldekin s početom u 17:30 sati, a prijenos će biti na HKS TV.

Šibenka se nalazi na dnu domaće ljestvice s jednom pobjedom u 4. kolu protiv Škrljeva, dok će Zadar u ovom susretu tražiti svoju četvrtu pobjedu u HT Premijer ligi.

"Sigurno neće biti lako igrati dan za danom, ali moramo izaći na parket i dati svoj maksimum. Idemo tamo kao favoriti, ali to moramo opravdati na parketu. Mi moramo odigrati svoju igru, postaviti naš ritam i na taj način možemo upisati dva nova boda u HT Premijer ligi," istaknuo je Dominik Mavra.

"Iskreno ne znam kako najaviti utakmicu u Šibeniku, niti ne znam što očekivati od te utakmice. Bit će malo nezgodno za nas jer 17 sati nakon utakmice protiv Borca igramo novu utakmicu protiv Šibenke. Neće biti lako, ali moramo ući u utakmicu maksimalno fokusirani i igrati našu igru. Vidjeti ćemo kako će sve izgledati u subotu na parketu," rekao je Srđan Helbich koji vodi Zadar do pronalaska novog trenera.